Adományozz!

Lezárult iskolai kutatásunk

[sand] 2017. november 09.

Szeptember közepén lezárult iskolai kutatásunk: online kérdőívünket csaknem 900-an töltötték ki, 13-20 éves LMBTQI diákok, akik a tavalyi évi során középiskolába jártak.

Iskolai környezet 2017

Iskolai tapasztalataikról kérdeztük őket: homo- és transzfóbiáról, arról, hogy hogyan jelennek meg LMBTQI témák az iskolájukban, hogyan kezelik tanáraik és társaik a zaklatást -- milyen az a közeg, ahol életük jelentős részét töltik.

A kutatás adatait a következő hónapokban hozzuk nyilvánosságra: nagy izgalommal várjuk mi is, hogy mit látunk, milyen tapasztalatokról szerzünk tudomást -- hogy aztán ezeket felhasználva dolgozhassunk azon, hogy az iskolák (diákostul, tanárostul) biztonságos helyek legyenek az LMBTQI fiatalok számára.

 

Segítenéd a munkánkat! Támogasd az első gyűlölet-bűncselekmény bejelentő felület elindulását! >>

A bejegyzés trackback címe:

https://hattertarsasag.blog.hu/api/trackback/id/tr2512877734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása